Puhelintuki ja etäyhteys

Saat vastauksen kätevästi soittamalla numeroon

0207 418 928

Puhelintuki on avoinna ma-pe 9-17.

Tukitilannetta voit nopeuttaa tarkistamalla etukäteen käyttämäsi Arkhimedeksen versionumeron, esim. 6.0 (3). Versionumero löytyy ohjelmasta heti päätason Tervetuloa-ruudusta oikeasta alakulmasta.

Apu etäyhteyden avustuksella

Tukihenkilöllä on mahdollisuus ottaa myös etäyhteys tietokoneeseesi. Etäyhteys vaatii tietokoneeltasi vain internet-yhteyden ja pienen TeamViewer-nimisen etäyhteysohjelman. Tukitilannetta nopeuttaaksesi voit ladata etäyhteysohjelman jo etukäteen:

Lataa etäyhteysohjelma

Kun olet ladannut ja käynnistänyt etäyhteysohjelman, asiakaspalvelijamme näkee tietokoneesi valmiina etäyhteyttä varten. Hyväksymällä yhteyden, päästät asiakaspalvelijamme auttamaan tietokoneellesi.