Tuoteryhmät

Tuoteryhmillä liität tuotteita eri ryhmiin. Tuoteryhmä voi liittyä myyntiin tai ostoon tai molempiin. Aseta ruksi "Myynti", jos tuoteryhmä liittyy myyntiin, "Osto", jos ostoon. Voit asettaa tuoteryhmälle myös osto ja myynti -kirjanpitotilit, josta kirjanpitäjäsi saattaa olla kiinnostunut. Tuoteryhmään voi määrittää kategorian, joka voi olla myös hakuehtona tuotetta hakiessa. Käyttämättömän tuoteryhmän voi arkistoida. Arkistoidut tuoteryhmät voi näyttää ja piilottaa klikkaamalla "Hae kaikki"-painiketta.

Tuoteryhmäluettelosta pääsee suoraan tarkastelemaan ryhmän tuotteita klikkaamalla tuoteryhmän oikealla puolella olevaa vihreää nuolta.Voit lisätä tuoteryhmille myös tullikoodin, alkuperämaan sekä LK-koodin. (Käytetään mm. intrastatissa)