Tuoteluettelo

Tuoteluettelossa näet yleissilmäyksen tuotteista ja voit päivittää tuotteita tiettyjen kenttien osalta. Painamalla vihreää nuolta avaat  tuotekortille ja voit päivittää tuotteen kaikki tiedot. Listauksessa näet tuotteiden tuotenumerot, nimet, tuoteryhmät, hinnat, varastosaldot ja komponentit listattuna. Tuotteet voi järjestää haluttuihin järjestyksiin em. valintojen mukaan.

Rivin oikeassa reunassa sarake Ark. tarkoittaa "Arkistoitu". Voit valita tuotteen arkistoiduksi, jolloin se ei enää näy hauissa esim. haettaessa tuotetta laskulle. Arkistoitu tuote säilyy kuitenkin rekisterissä. Esim. tuotetta, joka on käytössä (se on tuotu esim. laskulle), ei voi poistaa, mutta sen voi arkistoida.

Tulostustoimintoja (Tulostuspainikkeen tippuvalikko) ovat Tuoteluettelo, Tiedostoon ja Myyntiraportti. Tuoteluettelo on yksinkertainen tuloste valituista tuotteista. Tiedostoon-toiminnolla voit viedä luettelon esim. Exceliin. Myyntiraportista näet mielenkiintoista tietoa valittujen tuotteiden myynnistä.

Oikealla yläkulmassa voit valita tuotteita tuotekategorian tai tuoteryhmän mukaan. Tuotekategorian haku on ylimpänä, siitä voit valita myös arkistoidut tuotteet.

Tuotteet voi lajitella numeron tai tekstin perusteella. "Lajittele tuotenumeron mukaan (lajittelukriteeri: teksti / numero)"

Aivan oikeasta laidasta löytyvällä hakutoiminnolla voit hakea ja järjestää tuotteita eri tavalla. Voit esimerkiksi määrittää aikavälin ja tarkastella tuotteiden myyntiä halutulla aikavälillä. Voit myös järjestää tuotteita varastoontuontipäivämäärän mukaan jne.

Tuoteluettelon alaosasta löytyvällä Hinnoittelutyökalulla voit esimerkiksi vaihtaa haluttujen tuotteiden ALV-kannat kerralla tai pienentää verollista hintaa ALV-muutoksen verran.

Tämä ohjeistus liittyy seuraaviin osioihin

» Vertaile osioita
Laskutus Myynti Toiminnanohjaus
ei on on