Laitekokoonpanojen hallinta

Asiakkaalle toimitetut laitekokoonpanot näkyvät kontaktikortilla kohdassa oikealla kohdassa ‘Tiedot’ -> ‘Laite’. Laitekokoonpanoa pääsee tarkastelemaan painamalla vihreää nuolta nimen oikealla puolella.

Laitekokoonpanoja voi tarkastella kootusti ‘Tuotteet’ -> ‘Vastaanotto’ -> ‘Luettelo’ -välilehdellä valitsemalla tippuvalikosta ‘Laitekokoonpanot’. Oletusarvoisesti näkymässä lukee ‘Varastoontuonnit’, mutta sitä klikkaamalla voi valita em. ‘Laitekokoonpanot’ näkymän.

Laitekokoonpanoihin liittyvät asetukset

'Tuotteet' -> 'Asetukset' -kohdasta löytyy muutama asetus laitekokoonpanoihin liittyen. Asetuksista tulee aktivoida laiterekisteri kohdasta 'Käytetään laiterekisteriä'. Lisäksi kohtaan 'Varastostapoisto sarjanumeron mukaan' -kohtaan tulee laittaa ruksi. Tällöin Arkhimedes kysyy toimitusten yhteydessä sarjanumeroa, jotta asiakkaalle toimitetaan oikea laite oikealla sarjanumerolla.

Mikäli komponenteille on määritelty sarjanumerot laitekokoonpanon luonnin yhteydessä, niin kyseiset komponentit on sidottu laitekokoonpanoon, eikä niitä tarvitse erikseen hakea niiden sarjanumerolla. Mikäli laitteen komponenteilla taas ei ole sarjanumeroita, niin ne haetaan varastosta saldojen mukaan.

Laitekokoonpanon muokkaus

HUOM! Mikäli asiakkaalla olevaa laitekokoonpanoa halutaan muokata (esim. komponentin vaihto), niin se tulee ensin avata aktiiviseksi laitenäkymässä. Tämä tehdään siirtymällä tarkastelemaan haluttua laitetta ‘Laitekokoonpano’ -näkymään. Vasemmassa yläkulmassa olevalla napilla “Siirrä laite omaan varastoon, uuteen paikkaan tai kokoonpanoon” painamalla laite aktivoituu muokattavaksi. Tämän jälkeen tee halutut muutokset, merkitse laite valmiiksi ja luo toimitus asiakkaalle takaisin.

Laitekokoonpanoja voi tarkastella kootusti ‘Tuotteet’ -> ‘Vastaanotto’ -> ‘Luettelo’ -välilehdellä valitsemalla tippuvalikosta ‘Laitekokoonpanot’. (Tippuvalikko löytyy Päivämäärärajaus -kentän vierestä vasemmalta puolelta)