Uuden projektin luominen

Uusi projekti voidaan luoda kontaktikortilta valitsemalla oikeasta ylänurkasta, ”Uusi”-painikkeen yläpuolelta, tehtäväksi projekti ja painamalla 'Uusi'-kuvaketta. Projektin voi luoda myös tarjouksen tai tilauksen pohjalta 'Kohdennus'-välilehdeltä. Uuden projektin voi luoda helposti myös 'Projektit > Uusi projekti'-välilehdeltä käyttämällä projektinluontilomaketta auttamaan tärkeiden tietojen nopeassa kirjaamisessa.

Projektinluontilomake

Kun projekti luodaan projektinluontilomakkeella voidaan helposti päättää, minkä tyyppinen projekti on kyseessä, kenelle projekti tehdään sekä muita oleellisia projektin perustietoja. Kun halutut tiedot on täytetty lomakkeelle, projekti luodaan painamalla 'Luo projekti'-kuvaketta.

Laskutus Myynti Toiminnanohjaus
ei ei Lisäosio