Pikanäppäimet

Arkhimedeksessä on käytössä pikanäppäimiä, joilla voit helpottaa ja nopeuttaa ohjelman käyttöä.

Pikanäppäimet

Shift -näppäimellä voit ohittaa ohjelman varmistukset.

• Esim. painaessasi Shift pohjassa laskurivin poistonäppäintä ohjelma poistaa laskurivin ilman varmistuskysymystä.

Shift näppäimellä voit myös tehdä kassatapahtumasta laskun painaessasi Shift pohjaan laskun 'Toiminnot' välilehdellä.

Ctrl+nuolinäppäimet toimivat eri kenttiin siirtymisessä.

• Esim. painaessasi Ctrl-nuolinäppäin alas osoitin siirtyy seuraavaan alapuolella olevaan kenttään.

Ctrl-2 näppäinyhdistelmä toimii tuotteiden pikahakuna laskurivillä oltaessa.

Ctrl-K näppäinyhdistelmä toimii pikasiirtymänä uuden kontaktitapahtuman luontiin.

Ctrl-S näppäinyhdistelmällä voit siirtyä määrittelemiisi Suosikkeihin.

Ctrl-F näppäinyhdistelmällä siirryt näkymän pikahakukenttään.