Ostot

Kun ostoja hallitaan samalla ohjelmistolla, jolla hallitaan myös myyntiä, tulee koko liiketoiminnan hallinnasta helppoa. Tällöin voidaan seurata reaaliajassa liiketoiminnan kuluja ja kannattavuutta sekä tehdä toimittajille tilauksia, mikäli myytävä loppuu. Tässä osiossa esitellään ostotoiminnot sekä ohjeistetaan niiden käyttö.

Katso myös video, jossa esitellään Toiminnanohjauksen ominaisuuksia.

Tilaustenhallinta

Näin hallitset tilauksia

Tässä videossa näytetään Arkhimedeksen tilaustenhallinnan prosessi myyntitilauksesta laskutukseen. Video esittelee myyntitilauksen etenemistä ostotilaukseen, toimitukseen ja laskutukseen.

kesto: 3.31