Yhteyden testaus

Yhteyden testaaminen ennen varsinaisen ohjelman käyttöönottoa:

• Aloitetaan yhteyden testaaminen valitsemalla "Pankki" -valikosta pankki tai pankit joihin yhteyttä testataan. Valitsemien pankkien edessä näkyy ruksi.
  • Tarkista "Yhteydenotto" -> "Palveluasetukset" -valikko, jossa varmistetaan ettei mikään toiminto ole valittuna.
  • Tallenna muutokset ja sulje ikkuna "OK" -painikkeella.
  • Lopuksi valitaan "Yhteydenotto" -valikosta komento "Yhdistä"  (Ctr+K). Ruudulle aukeaa Yhteydenotto -ikkuna.
  • Osoita "Yhdistä" -painiketta.

Ohjelma ottaa testiyhteyden aikana yhteyden pankkiin, tarkistaa salasanat ja sulkee sen jälkeen yhteyden. Jos ohjelmaan on valittu enemmän kuin yksi pankki, yhteys muodostetaan kuhunkin pankkiin samassa järjestyksessä kuin ne esiintyvät "Pankki" -valikossa. Jos yhteydenoton aikana ei tule virheilmoituksia on asetukset ja salasanat annettu oikein.