Kirjatun oston etsiminen

Kirjatun oston etsiminen "Ostot  >  Ostoreskontra  >  Etsi osto" -välilehdellä

Ohjelmaan kirjattuja ostoja voi etsiä joko pikahaun tai tarkennetun haun kautta. Pikahakua käytettäessä kenttään syötetään laskuttajan nimi, jonka jälkeen painetaan  "hae nyt" -painiketta. Pikahaun tuloksena saadaan kaikki laskut, jotka ovat  kyseisen laskuttajan laskuttamia. Laskut muokkautuvat aikäjärjestykseen painamalla "Laskun pvm" -painiketta.

Tarkennetussa haussa voi hakea tarvitsemansa ostolaskun mm. laskun päivämäärän, viitenumeron, toimittajan tai laskun summan perusteella. Tämän jälkeen  painetaan oikeassa alalaidassa "hae nyt" -painiketta, minkä jälkeen ostolaskun tiedot tulevat näkyviin. Mikäli haulla löytyy useita ostolaskuja, näytetään haun tulokset ostolaskuluettelossa.