Lista myyntitilauksista

Listassa nähdään helposti kaikki ohjelmalla tehdyt myyntitilaukset ja näiden tärkeimmät tiedot. Listasta päästään myös siirtymään tilaukseen painamalla halutun tilauksen riviä. Lista saadaan järjestettyä halutun sarakkeen mukaan nousevaan tai laskevaan järjestykseen painamalla sarakkeen otsikkoa. 'Tuote tai palvelu'-sarakkeen päällä kursoria pitämällä näytetään tilauksen sisältämiä tuoterivejä. Näiden avulla saman kontaktin tilauksia on helppo erottaa toisistaan.

Listan rajaamistoiminnot

Listan yläpuolella on työkalut listan rajaamiseen. 'Hae tilaukset'-kuvakkeen yläpuolelta valitsemalla kaikki, yritykset tai yksityiset voidaan rajata listaa halutusti. Mikäli 'Näytä myös arkistoidut'-on merkattu, näytetään myös arkistointipäivämäärää aiemmat tilaukset.