Kontaktityypit

Kontaktityypit ovat ohjelmaan vakioiksi syötettyjä tyyppejä, joita voidaan hyödyntää ohjelman eri toiminnoissa ryhmittelemään kontakteja. Esimerkiksi ostotilauksia ei voi tehdä muille kuin 'Toimittajille' tai tarjouksen laatijan pitää kuulua 'Henkilöstö' tai 'Myyjä' tyyppiin.

Kontakti voi kuulua useaan kontaktityyppiin. Luettelon kontaktityypin sisältämistä kontakteista saa avattua klikkaamalla kategorian oikeassa reunassa olevaa vihreää nuolta. Itse luotuja kontaktityyppejä voi myös nimetä uudestaan.