Facebook

Voit osallistua ohjelmaan liittyvään keskusteluun Arkhimedeksen Facebook-sivustolla. Jos olet yhteisön jäsen, voit myös kirjoittaa kommentteja keskustelualueella tai aloittaa uusia keskusteluja.

Sivustolta löydät lyhyitä Arkhimedekseen liittyviä tietoiskuja. Sivustolla käytävä keskustelu on hyvin vapaamuotoista, sen tarkoituksena on avata uusia väyliä meidän kehittäjien ja teidän ohjelman käyttäjien välille. Näkemyksemme mukaan hyvä tuote perustuu hyvään kommunikaatioon asiakkaan kanssa.

Muistathan myös "tykätä" sivustostamme alla olevasta painikkeesta! :-)