Tapahtumat

'Tapahtumat' -välilehden alta löydät toiminnot yhteydenpitojen, tehtävien ja resurssien seuraamiseen. Toiminnot ovat käytettävissä Arkhimedes Myynti ja sitä laajemmissa osioissa.

Yhteydenpito -välilehti

Yhteydenpito 'Yhteydenpito' -välilehdeltä voit tehdä hakuja yhteydenpitoihin ja listata kontaktitapahtumia. Voit määrittää haun esimerkiksi päivämään, käyttäjän ja kontaktitapahtuman tyypin mukaan. Listalta pääset kontaktitapahtumaan klikkaamalla vihreää nuolta tekstikentän vieressä.

Tehtävät -välilehti

Tehtävän tiedot'Tehtävät'-välilehdellä hallitaan ohjelman eri osioissa merkittyjä tehtäviä. Tehtäviä voi myös luoda Tapahtumat-välilehdellä painamalla 'Uusi tehtävä'-kuvaketta. Tehtävien avulla yrityksen toiminta pysyy hallinnassa ja kaikki luvatut tehtävät tulevat tehtyä. Tehtävät jäävät myös ohjelman muistiin, jolloin myöhemmin on helppo seurata, mitä milloinkin on tehty.

Tehtävien luominen

Tehtäviä voi luoda 'Tehtävät'-välilehden lisäksi kontaktikortista, projektista sekä Arkhimedeksen ylävalikosta (pikavalikko). Tehtävällä on aina alkupäivämäärä, eräpäivä sekä loppupäivämäärä. Kun tehtävä on suoritettu, sille voidaan määrittää loppupäivämäärä merkkaamalla kyseinen rasti. 'Tehtävät'-välilehdellä lisätyille tehtäville annetaan oletuksena alkupäiväksi tehtävän luomispäivä.

Tehtäväluettelo

Arkhimedeksen tehtäväluetteloTehtäväluettelon voi järjestää, haluamansa arvon mukaan, nousevaan tai laskevaan järjestykseen painamalla sarakkeen otsikossa olevaa palkkikuvaketta.

Valitsemalla (keskellä suurennuslasin yläpuolella) alasvetovalikosta 'Avoimet' piilotetaan kaikki suoritetut tehtävät. Valitsemalla 'Kaikki' näytetään myös suoritetut tehtävät luettelossa. Valitsemalla 'Omat kaikki' saadaan rajattua näkyviin vain omat tehtävät, jos ohjelmassa on monikäyttö aktivoitu. Muut valinnat ovat: 'Omat avoimet', 'Valitun tekijän kaikki' ja 'Valitun tekijän avoimet'.

Tehtävän lähteelle siirtyminen

Mikäli tehtävä on luotu projekti-osiosta käsin voidaan tehtävästä siirtyä suoraan projektiin. Tehtävään liittyvään kontaktikorttiin pääsee myös siirtymään tehtäväluettelosta. Mikäli ohjelma on luonut tehtävän esimerkiksi laskuun liittyen, pääsee tehtävästä siirtymään kyseiseen laskuun suorittamaan tehtävän. Siirtymispainikkeina toimivat vihreät kolmiot.

Resurssit -välilehti

'Resurssit' -välilehdelle voit tarkastella yrityksesi resursseja. Kaikki kontaktit, joiden tyypiksi määritellään 'Henkilöstö' ovat automaattisesti resursseja. Resursseja voidaan asettaa tehtäviin ja Arkhimedes Projektit -osiossa resursseja voidaan määrittää eri projekteihin. Uusi resurssi luodaan kontaktikortilla määrittämällä kontakti 'Henkilöstö' -tyypiksi.

Tämä ohjeistus liittyy seuraaviin osioihin

» Vertaile osioita
Laskutus Myynti Toiminnanohjaus
ei on on

Kalenteri -välilehti

'Kalenteri' -välilehdellä voit tarkastella eri resurssien (työntekijöiden) tehtäviä joko yksittäin tai kaikkien kerralla. Voit valita päivä-, viikko- tai kuukausinäkymän, sekä luoda uusia tehtäviä halutulle päivämäärälle.