Päätason toiminnot

Ohjelman päätason tarkoitus on toimia ponnahduslautana ohjelman toimintoihin sekä pikanäkymänä avoimiin tehtäviin. Päätasolla voidaan määrittää suosikkitoimintoja sekä asentaa ja kokeilla ohjelman eri osioita.

Pintaa syvemmälle

Päätasolta pääsee helposti navigoimaan ohjelman eri osioihin. Aktiivisiin pääosioihin on pääsy 'Pääosiot'-kohdan linkeistä tai oikeasta laidasta pystysuunnassa olevista palkeista (ei välttämättä näkyvissä vanhemmilla näytöillä).

Suosikit välilehti

Myynti ja Toiminnanohjaus -laajuudessa ohjelman usein käytettyjä ominaisuuksia voi asettaa suosikkeihin. Suosikit ovat itse määritettäviä linkkejä ohjelman eri toimintoihin. Suosikit välilehti löytyy päätson ylävalikosta. Välilehdelle pääsee myös klikkaamalla "Tervetuloa"-sivun päätoimintojen kuvakkeiden alapuolelta löytyvää linkkiä "Omat suosikit". Suosikit-välilehden saa avattua nopeasti ctrl-S -pikakomennolla (tai omppu-S). Valitun suosikin voi lisäksi suorittaa pikakomennolla ctrl+suosikin numero (tai omppu+suosikin numero).

Päätason toimintoja

Etusivulla näkyviä pikakuvakkeita (3 kpl) voi asettaa päätason "Suosikit"-välilehdeltä. Suosikit-välilehden kolme ylintä suosikkia ovat "Tervetuloa"-sivun pikakuvakkeet. Pikakuvake vaihdetaan suosikit-välilehdellä painamalla kuvakkeen vieressä olevaa vihreää plus-ikonia.

Myynti ja Toiminnanohjaus -laajuuksissa päätasolla on myös näkymä ajankohtaisimpiin avoimiin tehtäviin. Tehtävää painamalla siirtyy ohjelma päätason 'Tehtävät'-välilehdelle, jossa tehtävistä on tarkempaa tietoa sekä suora pääsy tehtävään kuuluvaan kontaktiin, projektiin tai vaikkapa laskutettavaksi erääntyvään toistuvaislaskuun.